torsdag 5 augusti 2010

Semestern över för i år - nu fortsätter pappaledigheten



Nu är 4-veckors "lägerliv" över.
Dom första två veckorna var vi på konfaläger i Torna hällestad. Jag har mest chillat och varit med Truls men hjälpt till i köket och lagat cyklar.

Efter två veckor så drog Kånka 2.0 igång. Ett läger som går ut på att förflytta sig med cykel, kanot och med benen =). Familjen Formare stod för maten.
Vi hade vår bas i Osby scoutkårs stuga, som var helt fantastisk. En gammal lada som inretts. Vi körde, handlade och levererade mat till två av avdelningarna, seniorerna fick klara sig själva.
Efter ett par dagars flängande så kom alla scouterna fram till stugan och då höll Cissi och Acke ett bra lägerbål.
Sen drog scouterna iväg igen och Cissi hängde med Upptäckarna på en cykelrunda. Tillslut så kom Vi fram till Hultet som är Snapphane scoutdistrikts lägerområde. Mycket mysigt och fint. Då för första gången kände vi att vi var på läger. Tältet upp och lite härligt lägerliv, det är ju så det ska vara.
Veckan avslutades med regn och lite blöta åkte vi hem och tvättade lite.

Eftersom Cissi saknade konfirmanderna så åkte vi tillbaka till Gamlegård där det var lite kaotiskt. Vi skickade ut Truls som glädjespridare och vi lyfte stämningen direkt =)

På lördagen så var det dags för konfirmation och vi hade grym tur med vädret. Skönt att solen kikade fram istället för det regn som skrämt oss lite dagen innan.
Trots att jag egentligen inte var med på lägret så har jag känt mig involverad och det var lite sorgligt när det var dags att att lämna alla och dra hemåt.


Inga kommentarer: