fredag 29 februari 2008

V 10 är Teamglobal vecka



Då har man jobbat sig igenom ett Vasalopp och överlevt.
Vi drog upp till Sälen via Olofström där vi hämtade en husbil. Det var schysst att bo i den. Vi kunde vakna upp precis vid startplatserna vilket var skönt.
lil c var något nevös men loppet gick bra. En stor utmaning var att vi inte sett eller tränat på snö men det fanns det gott om tid för nu =)
Dagen efter så var det dags för oss grabbs att bege oss. 9 mil var ganska långt och man fattar inte riktigt varför man gör det, fast vid målgången var känslan helt obeskrivlig.

Nu är det äntligen fredag och idag rullar vi ner mot Italien, Livignio där det ska åkas skidor och ätas och drickas gott. Ska bli najs att få komma iväg med teamglobal gänget igen.

På tal om inget så hände en rolig sak igår.
Min gamla skolkamrat Peggy ringde efter sådär 20 år. Gissa om jag blev förvånad. Hon ville hyra/boka villan. Hon hade efter mellanstadiet flyttat till Stockholm och sedan bott ett antal år i Italien men nu letat sig tillbaka och bodde i Tomelilla och drev en gratistidning där, www.osterlen360.se
Kul. får nog gåka ut och hälsa på vid tillfälle, eller kanske cykla ut dit eftersom träningen till Vätern Runt börjar nu!!!

Inga kommentarer: