tisdag 11 mars 2008

Borta bra...Mycket bra!


Då var man hemma igen efter en vecka i Italien. Hur najs som helst. Vi tog bussen på fredagen den 29:e från Öresundsterminalen, Toftanäs. Dom två humorbefriade chaffisarna körde oss och det gick smidigare än förväntat. Väl framme så tog vi en runda på stan och shopade lite, telemarkskidorna lämnades in på slipning och vallning, billigt och bra.. Gick ut och käkade och laddade för en första dag i backen.

Skidåkningen var najs om än lite för enkel för dom som vill ha lite tuffare åkning. Dessa backarna passade bra för telis helt enkelt. Det som lyste med sin frånvaro var dock telemarksåkare. Det var i stort sett jag Jonas och Per som stod upp.

lil-c och jag hade med oss längdlaggen också så en dag åkte vi i Livignos spår som var mycket mycket bättre än tidigare upplevelser. Det var kul. Hoppas att nästa års vasa håller samma standard.

After skin var häftig. Till skillnad från Charmonix så hade dom en Dj som lirade (samma) låtar varje dag men det blev mer stämning och den lokala favoriten Bombardino.
Mjölk, Rom och Viskey.

Tillsvidare samlar jag våra bidler här men jag ska ta tag i detta och få till en sida med allt...

Maten var som förväntat fantastisk det gick ner en del carbonara.
Kaffet likaså.

Att ta sig hem från Livigno var lite struligare. Eftersom den enfiliga tunneln ut ur dalen är privatägd så tog det 4 timmar för oss att komma ut ur dalen men dom mer humorberikade chaffisarna på vägen hem körde in detta och vi kom till Malmö enligt schema.

Inga kommentarer: