måndag 12 maj 2008

Måndag lunch



Ja då var veckan igång igen. Helgen har varit ganska dammig. Har spacklat och slipat kemiskt trä på Wilma Sidor och lucka är nu slipade och klara. Funderar på at inte lacka något förens allt är klart. Det var ett jäkla slit att slipa ner dom partierna som var lackade. Det som återstår är någon form av vettig tätning över dom beslagen som inte gick att få bort samt röstjärnen. En list som går över skarven på fördäck ska ockspå fräsas och skruvas fast.

På lördagen bjöd PM in mig på en cykelrunda. Hans förslag var ett varv runt sundet. Så blev det. Tåget till Köpenhamn/Norreport och sedan trampades det till Helsingör. Det var en fantastikt fin sträcka. Det måste varit något arrangerat event för cyklster för vi mötte mängder av cyklister.

Färjan över sundet och lite pölser till lunch.
Helsingborg-Råå-Landskrona-Lödde-Bjärred-Lomma och sen var vi hemma efter 12,3 mil.
Det var ganska jobbigt men vi överlevde.

Söndagen bjöd på en halvtaskig fotbollsmatch där MFF fick se sig slagna av AIK med 2-0. Nu är det 2 månaders uppehåll men trasan spelar vidare och har match ikväll.

1 kommentar:

Lisa Formare sa...

Så duktig du är! Helt sjukt att cyklar så långt men det låter härligt. Jag tror Jens sa att det var Helsingörloppet då när ni cyklade, så det var väl de ni mötte.
Bra jobbat på Wilma också. Jag kan tyvärr inte minnas något bra tätningsmedel som de tog upp på vårträffen. Jag mailar kanske Patrik och frågar.